Plaatsen van afsluitingen Oostende

Geef uw privacy alle aandacht!

Plaatsen van afsluitingen Oostende – Er bestaan heel wat soorten afsluitingen

Ze kunnen vervaardigd zijn uit hout, ijzerdraad, pvc of beton. De keuze voor het materiaal hangt voornamelijk af van uw persoonlijke smaak, maar ook de functie van uw afsluiting is belangrijk. Wenst u meer privacy, of wilt u voorkomen dat uw huisdier uit de tuin ontsnapt? Indien u met dit soort vragen zit, vraag ons dan gerust om advies!

Plaatsen van afsluitingen Oostende – Geeft u de voorkeur aan een natuurlijke look?

Dan is het aangeraden om een houten afrastering te overwegen. Indien u liever panelen ziet, dan wordt er meestal wordt er hardhout of tropisch hout gebruikt omdat deze soorten na verloop van tijd stijlvol verkleuren. Maar ook een gevlochten tuinafrastering behoort tot de mogelijkheden. De grootste voordelen van kiezen voor hout zijn de warme uitstraling en het feit dat er opties zijn voor elk budget.

Plaatsen van afsluitingen Oostende – Wilt u het liever wat eenvoudiger houden?

Dan is een standaard draadafsluiting een goed alternatief. Deze afsluitingen kunnen met een bovenbuis worden verstevigd en zijn uitermate geschikt indien u klimop of een andere soort begroeiing in uw tuin wenst.

Plaatsen van afsluitingen Oostende – Een andere populaire keuze is beton.

Dit materiaal wordt vaak gekozen in wijken waar er druk verkeer is, omdat het geluidsisolerend werkt. Bovendien vereist beton een absoluut minimum aan onderhoud en is het uiterst stevig, zodat het planten en boomtakken kan ondersteunen.

Plaatsen van afsluitingen Oostende – Een omheining uit kunststof is uiteraard ook een onderhoudsvriendelijk alternatief.

Het materiaal is robuust maar toch licht, waardoor de plaatsing vlot verloopt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van recycleerbaar materiaal, draagt u bovendien een steentje bij aan het milieu.

Plaatsen van afsluitingen Oostende – Bij een afsluiting hoort uiteraard ook een poort of een hek.

Ook hierbij heeft u de keuze uit heel wat materiaalsoorten en afwerkingen. Contacteer ons snel om de verschillende mogelijkheden te overlopen en over een totaaloplossing na te denken!

Wij zijn o.a. tot uw dienst in de volgende regio’s

Ichtegem, Gistel, Zedelgem, Jabbeke, Brugge, Oostende, Bredene, Oudenburg, Middelkerke, De Haan, Torhout

plaatsen van afsluitingen Ichtegem plaatsen van afsluitingen Gistel plaatsen van afsluitingen Zedelgem plaatsen van afsluitingen Jabbeke plaatsen van afsluitingen Brugge plaatsen van afsluitingen Oostende plaatsen van afsluitingen Bredene plaatsen van afsluitingen Oudenburg plaatsen van afsluitingen Middelkerke plaatsen van afsluitingen De Haan plaatsen van afsluitingen Torhout plaatsen van afsluitingen Leffinge

Denkt u eraan om werken te laten uitvoeren rondom uw huis?

Kies dan met Andy Van Dorpe voor een tuinman met meer dan twintig jaar ervaring, die van alle markten thuis is. We komen we ter plaatse voor de opmeting en het overleg over het verdere ontwerp, en daarna bezorgen we u een gedetailleerde offerte. Twijfel dus niet langer, en neem vandaag nog contact met ons op!