Tuinaanleg en onderhoud

Maak van uw tuin een oase van rust

Het is ons doel om voor onze klanten een groene buitenruimte te creëren die rust uitstraalt en waarin u zich meteen thuis voelt.

Daarom werken we graag met u samen om de indeling van uw tuin te overlopen en tot een ontwerp te komen dat binnen uw budget past. Zodra er een overzichtelijk plan is, kunnen onze aannemers met een duidelijke strategie aan de slag.

Is uw oude gazon aan vervanging toe of wilt u gewoon graag een groene toets toevoegen aan uw bestaande tuin?

Laat dan op een verstandige manier een nieuwe groene grasmat plaatsen. Hierbij zorgen we ook voor de drainage van de ondergrond, zodat het oppervlaktewater veel beter doorstroomt en de verdere begroeiing aanzienlijk makkelijker wordt gemaakt. Zo garanderen wij u de beste tuinaanleg.

Wat betreft de beplanting kunt u bij ons ook terecht voor zelf gekweekte buxussen en taxussen die bestand zijn tegen ziektes.

Zo krijgt uw tuin een luxueuze uitstraling en kunt u er gerust van zijn dat u een goede investering doet op lange termijn.

Uiteraard zorgen we ook voor het verdere onderhoud en de nazorg van uw tuinaanleg en beplanting, indien u dat wenst! U kunt op ons rekenen voor alle hovenierswerken zoals het onderhoud van uw gazon of van uw planten, voor bodemverbetering, of voor het snoeien van struiken en hagen. Heeft u een oude, zieke of dode boom die verwijderd moet worden? Geen probleem! We beschikken over professioneel materiaal om veilig en snel bomen te vellen.

Met Andy Van Dorpe kiest u voor een hovenier die uw tuin van A tot Z onder handen neemt.

Zelfs een periodiek onderhoud van uw tuin is mogelijk. Dan komen wij op vooraf bepaalde tijdstippen bij u langs om de tuin te onderhouden. Van het initiële ontwerp tot het leggen van de laatste graszode volgen we uw project op, en we zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wij zijn o.a. tot uw dienst in de volgende regio’s

Ichtegem, Gistel, Zedelgem, Jabbeke, Brugge, Oostende, Bredene, Oudenburg, Middelkerke, De Haan, Torhout

Denkt u eraan om werken te laten uitvoeren rondom uw huis?

Kies dan met Andy Van Dorpe voor een tuinman met meer dan twintig jaar ervaring, die van alle markten thuis is. We komen we ter plaatse voor de opmeting en het overleg over het verdere ontwerp, en daarna bezorgen we u een gedetailleerde offerte. Twijfel dus niet langer, en neem vandaag nog contact met ons op!