Opritten en terrassen

Verhoog de waarde van uw huis met een carport, opritten en terrassen

Een elegante oprit die professioneel is aangelegd, geeft een onmiskenbare meerwaarde aan uw woning. Of het nu gaat om een sobere look of een volledig uitgewerkte sierbestrating: de uitstraling van uw woning is belangrijk, en daarom nemen we graag ruim de tijd met u om de verschillende opties te overlopen.

Meestal wordt er voor een oprit met klinkers in blauwsteen gekozen, al dan niet met een vooropgestelde tekening of versiering in het design verwerkt. Maar misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een ander soort materiaal? We denken mee over de beste oplossing voor uw huis, en adviseren u graag over de voordelen van de verschillende materialen.

Ook een mooi terras is geen overbodige luxe

Zo kunt u gezelligheid met vrienden en familie centraal laten staan tijdens die warme zomeravonden. Ook hier kunt u kiezen voor een afwerking met klinkers indien u dat wenst, maar kwaliteitsvolle natuursteentegels zijn bij ons ook een optie.

Chinese blauwsteen, basalt en andere soorten natuursteen zijn voor een terras uitermate geschikt. Naast het feit dat natuursteen een bepaalde charme uitstraalt, zijn de soorten die we gebruiken bestand tegen de regen en de vrieskou, zodat uw tegels ongeacht de weersomstandigheden niet beschadigd raken.

Een stijlvolle carport tenslotte is een goede optie…

…als u niet over voldoende ruimte beschikt voor een garage, of gewoon een budgetvriendelijke oplossing zoekt die geen zware ingreep voor uw huis met zich meebrengt.

Een carport zorgt ervoor dat uw wagen niet aanvriest of vuil wordt door het vallen van de bladeren. Maar hij kan ook dienst doen als een extra afgedekte ruimte als u in de zomer graag een barbecue wilt organiseren. Bij ons zijn er verschillende designs mogelijk, zodat u kunt kiezen voor een carport die perfect past bij de stijl van uw woning.

Denkt u eraan om werken te laten uitvoeren rondom uw huis?

Kies dan met Andy Van Dorpe voor een tuinman met meer dan twintig jaar ervaring, die van alle markten thuis is. We komen we ter plaatse voor de opmeting en het overleg over het verdere ontwerp, en daarna bezorgen we u een gedetailleerde offerte. Twijfel dus niet langer, en neem vandaag nog contact met ons op!